Welkom»Contact»Deleten​
»Taart & zo

Taart & zo



Amaretto-gateau (Patisserie Peter Lemmens)

Amaretto-gateau (Patisserie Peter Lemmens)

Macaronbodem met hierop luchtige biscuit met mokka crème au beurre, amaretto en zelfgemaakte meringue (eiwitschuim). De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en melkchocolade snippers. De bovenkant wordt overgoten met een laag grenache

Bananengateau (Patisserie Peter Lemmens)

Bananengateau (Patisserie Peter Lemmens)

Macaronbodem met een dun laagje crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met slagroom en banaan. Deze taart is rondom bekleed met marsepein en afgewerkt met verse frambozen en aardbeien

Aardbeiengateau (Patisserie Peter Lemmens)

Aardbeiengateau (Patisserie Peter Lemmens)

Een soezenring op een macaronbodem gevuld met verse aardbeien en slagroom. De taart is rondom afgewerkt met crème au beurre en een laagje hazelnootkrokant.

Grenache (Patisserie Peter Lemmens)

Grenache (Patisserie Peter Lemmens)

Bodem van macarondeeg. Als onderlaag crème au beurre met hierop zelfgemaakte meringue (eiwitschuim) en als top wederom crème au beurre. De bovenkant is een deksel van macarondeeg. Rondom afgewerkt met crème au beurre, melkchocolade snippers en bovenop een laagje grenache

Tiramisú (Huisgemaakt)

Tiramisú (Huisgemaakt)

Het bekende italiaanse gebak, gemaakt o.a. van Savoiardi (italiaanse lange vingers), mascarpone, cacao en Amaretto-likeur

Kersengateau (Patisserie Peter Lemmens)

Kersengateau (Patisserie Peter Lemmens)

Een soezenring op een macaronbodem gevuld met kersen en slagroom. De taart is rondom afgewerkt met crème au beurre en een laagje hazelnootkrokant

Mokkagrenache

Mokkagrenache

Bodem van macarondeeg. Als onderlaag mokka crème au beurre met hierop zelfgemaakte meringue (eiwitschuim) en als top wederom mokka crème au beurre. De bovenkant is een deksel van macarondeeg. Rondom afgewerkt met mokka crème au beurre, melkchocolade snippers en bovenop een laagje grenache.

Mokkagateau (Patisserie Peter Lemmens)

Mokkagateau (Patisserie Peter Lemmens)

Macaronbodem met een beetje mokka crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met daartussen mokka crème au beurre. De zijkant wordt afgestreken met mokka crème au beurre en macaronkruimels. De bovenkant is versierd met rozetten van mokka crème au beurre, walnoten en chocolade koffiebonen.

Reacties

Deel deze pagina